AVK Plast A/S søger en plastmager til prøvekørsler, opstillinger og indkøring.

AVK Plast A/S er en del af en større international koncern med afdelinger i Danmark og udlandet. AVK Plast A/S fremstiller sprøjtestøbte plast produkter der omfatter stort set alt, hvad der fremstilles inden for sprøjtestøbning af plast. Der kan støbes enheder fra få gram op til ca. 35 kg. Maskinparken omfatter sprøjtestøbemaskiner i størrelsen fra 35 ton til 2700 ton lukketryk. Herudover udføres avanceret efterbearbejdning, montage- og samle arbejde.

Virksomheden har eget formværksted som designer, fremstiller samt tilretter/reparerer forme og værktøjer, hovedsagelig til brug i egen produktion.

AVK Plast arbejder i 3 holds skift (i produktionen) og har omkring 50 ansatte, hvor opstillergruppen udgør 3 plastmagere og 2 lærlinge. Virksomheden har tradition for et godt arbejdsmiljø, en familiær tone og ansatte med lang anciennitet.

 

Arbejdsopgaver:

Medarbejderen skal være i stand til selvstændigt at udføre en opstilling af maskine, blandeudstyr, robot og transportbånd med efterfølgende indkøring og frigivelse til produktion. Udfyldelse af div. produktionsdokumenter, udtagning af prøveemne og tilbagemelding til produktionskoordinatoren. Medvirke ved prøvekørsler af nye produkter, foretage opmålinger og dokumentere forløbet af prøvekørslen.

 

Kvalifikationer:

Den rette ansøger vil således skulle have følgende kvalifikationer og egenskaber:

  • Uddannet plastmager med solid erfaring - alternativt nyuddannet/mindre erfaring med ønskede kvalifikationer samt er villig/hurtig til at lære
  • Have erfaring med betjening af følgende maskiner: forskellige mærker af sprøjtestøbemaskiner – elektriske, hybrid og hydrauliske, store som små,
  • Have erfaring med/kendskab til følgende udstyr: lineære og 6-aksede robotter, doserings- og tørringsanlæg samt div. emnetransportløsninger
  • Kunne arbejde iht. kvalitetsstyringssystemer som f.eks. ISO9001
  • Kunne arbejde selvstændigt og målrettet
  • Være god til at samarbejde på tværs af organisationen
  • Ønske om at blive fagligt udfordret og udvikle sig, både arbejdsmæssigt og personligt
  • Være fleksibel med hensyn til overarbejde (i perioder)

 

Lønnen vil være afhængig af kvalifikationer og vil blive fastsat efter forhandling. Start snarest muligt.

Yderligere oplysninger kan fås hos leder for opstillerne Per Zim Andersen.

Ansøgning og CV sendes til Produktions- og logistikchef Bruno Ringgaard (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.)

 

AVK Plast A/S
Øster Vedstedvej 26A

DK-6760 Ribe
Danmark

Tel. +45 75 420 144
Fax. +45 75 410 394

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
www.avkplast.dk