AVK Plast

AVK Plast er eksperter i sprøjtestøbning af plast og fremstiller et bredt spektrum af forskellige plastløsninger.

Gennem flere årtier har vores medarbejdere kombineret fornemt håndværk og know-how med moderne teknologi og automatiserede processer for at kunne leve op til vores ambitioner om at være en af Europas førende leverandører af plastemner.

Vi har kontinuerligt fokus på vores arbejdsgange og arbejder efter LEAN og Six Sigma principper, således at organisationen løbende trimmes og tilpasses de aktuelle markeder.

Derudover er det vores strategi at være en innovativ virksomhed, der prioriterer fleksible produktionsfaciliteter med stor kapacitet, rutineret personale og høj grad af omstillingsevne som væsentlige konkurrenceparametre.

Et færdigt emne er resultatet af et kompliceret og omfattende udviklings- og produktionsforløb, og vi ser vores virksomhed som den professionelle og dynamiske sparringspartner i et globaliseret marked.

En af vores fornemste opgaver er derfor at være tilgængelige i udviklings- arbejdet, for kun på den måde kan vi hurtigt og effektivt lytte til og rådgive vore kunder omkring samtlige aspekter i hele processen – lige fra den tidlige idéudvikling til det færdige produkt.

Derved sikrer vi det bedste resultat uden fordyrende fejltagelser allerede, når første testserie gennemføres. På den måde hjælper vi vores kunder med at holde omkostningerne på et minimum og skaber samtidig mest mulig værdi – for både kunder og os selv.

Virksomheden er beliggende i Ribe og en del af den verdensomspændende AVK koncern.  (www.avkvalves.com).