Plaststøbning / montage

SPRØJTESTØBNING

AVK Plast er ekspert inden for sprøjtestøbte plastløsninger. Vi har omfattende erfaring inden for mange forskellige anvendelsesområder og sprøjtestøbeteknikker.

Vores ekspertise er meget bred og dækker forhold som emnestørrelse, applikation, udformning og seriestørrelse, og vi er særligt kompetente, når det gælder fremstilling af store emner.

Desuden er vi kendte for at være en dynamisk og fleksibel partner, der tilpasser produktionen efter kundens behov. Hos AVK Plast håndterer vi smidigt det rå sprøjtestøbte emne fremstillet i små serier eller masseproduktion i døgndrift på en fuldautomatisk sprøjtestøbemaskine.

Vi har maskiner med lukkekraft fra 30 til 2700 tons, der dækker en emnevægt fra få gram op til væsentligt over 35 kg (afhængigt af materialevalg).

Med udgangspunkt i kundens case analyserer vi behov og tilføjer vores knowhow og kompetencer, så alle parter ender med den helt optimale løsning.

Som rådgivere er vi kundens sparringspartner med proaktive, kompetente og ærlige anbefalinger til, hvordan produktet kan optimeres.

MONTAGE

Hvis kunden ønsker, at et produkt skal færdiggøres med montage, samling eller lignende, udføres dette i vores montageafdeling, fuldautomatisk, semiautomatisk eller manuelt.

Ligeledes tilbyder vi færdige løsninger, hvor produkterne pakkes og afsendes til kunder over hele verden.