Om AVK Plast A/S

AVK Plast A/S er en af Nordeuropas førende sprøjtestøbeproducenter indenfor Engineering Plastics og krævende tekniske produkter og systemløsninger.

Siden 1962 har innovation og rådgivning været hovedelementer i vores forretningsmodel. Vi har stået for ide- og produktudvikling, optimeringer og teknisk rådgivning for kunder i adskillige teknisk krævende brancher.

Som OEM-leverandør har vi erfaring med alle tekniske plastmaterialer og et generelt højt kompetenceniveau, der kan matche dine forventninger. Vi fremstiller produkter i alle størrelser - fra få gram og op til 37 kg. En effektiv, moderne og fleksibel maskinpark og eget formværksted sætter os i stand til sikkert at reducere kundernes time-to-market, når der skal lanceres nye produkter.

Vi fremstiller årligt nye kvalitetsprodukter på baggrund af mange tusinde tons recycled plast, og er en af de virksomheder med størst viden om bæredygtige plastprodukter, recy-plast og cirkulær økonomi.

Vi investerer løbende i maskiner og udstyr, men også i viden og tekniske kompetencer, som gør os til en attraktiv og værdifuld partner for vore kunder.

Organisationen og kulturen er gennem årtier funderet på 5 kerneværdier som går igen i hele AVK koncernen:
Kvalitet, Innovation, Pålidelighed, Bæredygtighed og Kundefokus/service