Materialevalg

Valg af plastmateriale afhænger altid af de specifikke krav, der er til et produkt – bl.a. økonomiske, termiske, styrkemæssige, procesmæssige, barriereegenskaber, overflader, transparens og drikkevandsgodkendelse.

At vælge det rigtige materiale

De fleste gange vil der være flere alternativer, og ofte skal man prioritere mellem dem. Vi kan hjælpe med at foretage det rigtige valg, og derved opnå den bedste kvalitet set ud fra kravene til egenskaberne.

Genbrugsplast

Vi er eksperter i genbrugsplast. Ved alle nye projekter tænker vi altid genbrugsplast ind i ligningen. Efterhånden som kvaliteterne af genbrugsplast bliver bedre og bedre, bliver der også flere og flere emner, der kan produceres i genbrugsplast. I dag findes der mange homogene kvaliteter, der kan sikre et højt niveau af kvalitet, og samtidig er det godt for både økonomien, miljøet og bæredygtighed.

 

Nyplast

Ikke alle emner kan produceres i genbrugsplast. Når kravene overstiger, hvad vi kan garantere med genbrugsplast, producerer vi en stor del i ny plast. Med ny plast kan vi bl.a. leve op til krav om, at produktet skal være brandhæmmende, kemikalieresistent, ekstra stærkt, fleksibelt, UV-resistent og have termiske egenskaber. Derfor er nyplast det oplagte valg, når der skal designes tekniske emner med specifikke kravsspecifikationer, eller de er udsat for påvirkning fra forskellige miljøer.

Vi yder god rådgivning, da vi har mangeårig viden omkring plast og dagligt bruger de fleste typer tekniske plastmaterialer. Derudover samarbejder vi og udveksler erfaring med de fleste førende leverandører af plastmaterialer.