Innovation og rådgivning indenfor Engineering Plastics

Vi rådgiver kunder i forbindelse med nyudviklinger, produktoptimering samt løsning af tekniske problemer. Ved at benytte sig af vores kompetencer, kan du reducere time-to-market og opnå et bedre produkt, når den procestekniske produktionsviden er med fra starten.

Som eksperter indenfor Engineering Plastics har vi mange års viden og kompetencer indenfor blandt andet plastmaterialer, sprøjtestøbeteknik samt produkt- og værktøjsdesign, som kan have en afgørende indflydelse på funktion og omkostninger af dit nye produkt.

Ide- og produktudvikling

Vi udfører ofte ide- og produktudviklingsopgaver for vore kunder i forskellige brancher, hvor der stilles store tekniske krav samt en kort time-to-market. Vi anvender vores velafprøvede 10-step udviklingsmodel, som baserer sig på årtiers erfaring og nyeste udviklingspraksis.

Generelt anbefaler vi et integreret produktudviklingssamarbejde med vore kunder, hvor der er specielle og komplekse kundekrav hos slutbrugerne.

Vi arbejder ud fra din idé og udvikler først en detaljeret beskrivelse af emnets funktion. I den proces tager vi også højde for markedskrav, tekniske krav, standarder, mekaniske krav osv., så du kommer optimalt fra idé til løsning.

Ønsker du vores hjælp hele vejen igennem projektet, kan vi bistå med tekniske tegning af emner og sørge for at udfordre processen, så produktet er optimeret til dets formål.