Affaldsbeholdere

Som eneste danske producent af affaldsbeholdere har vi siden 1998 leveret funktionelle, ergonomiske og højkvalitets affaldsbeholdere med lang garanteret levetid til de danske kommuner, renovatører og borgere.
Affaldsbeholderne er i høj kvalitet, og derfor kan vi give en lang garanti.

Ergonomien er i top, og affaldsspandene bruges både ved de enkelte borgere i flere af landets kommuner, men også på byggepladser. Den stærke konstruktion og store hjul gør vores affaldsbeholder til det oplagte valg.

Affaldssortering

Vi producerer selv affaldsbeholderne og en række tilbehør hertil i Danmark. Vi har bl.a. skillevægge, så de kan indeholde flere forskellige affaldsfraktioner. En skillevæg kan kombineres med mærkater, der tydeligt viser, om det er til papir, pap, glas eller andet. De tydelige mærkater er med til at inspirere brugerne til korrekt affaldssortering, men er også godt for miljøet og økonomien.

En stor del af beholderne er fremstillet af genbrugsplast (RECY-materialer), der, sammen med væsentlige CO2 besparelser på transport, bidrager til bæredygtighed og realisering af de internationale klimamål.